Tere, head inimesed ning tere tulemast minu uhiuude blogisse. Kuna see on minu elu esimene postitus, siis tahan alustada millegi hea ja erilisega.

Need kaks portreed sündisid väga juhuslikult – mul oli vaja pildistada ühe logo jaoks roosiõit. Panin oma väikeses kodustuudios valgused paika ning avastasin, et küll on tüütu seda lille seal hoida ja samal ajal pildistada. Kutsusin siis naabri appi, töötas teine just pööningul. Naerda sai kõvasti, kui ta kuulis, et peab ainult lille hoidma ning seda suurem oli hämming, kui ta sai teada, et ostsingi need lilled ainult pildistamiseks. Kuid lill sai hoitud hästi ja mulle meeldis see valgus ja see kuidas ta seal istus… tegin ruttu paar võtet ja arvan, et tabasin tema olemuse. Ja just selline ta ongi, alati valge triiksärgiga insener, Mati Krivel, minu isa.